get_template_dir('tpl_modules_categories_tabs.php',DIR_WS_TEMPLATE, $current_page_base,'templates'). '/tpl_modules_categories_tabs.php');*/ ?>

Veel gestelde vragen

Hoe verwerkt u onze bestelling                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            U ontvangt via ons systeem een automatische bevestiging van uw bestelling en vervolgens ontvangt u binnen één werkdag een bevestiging van de order in uw mailbox.

Wanneer en op welke tijdstippen kan ik de gehuurde spullen afhalen en terugbrengen?                                                                                                                                                                                                   

 Dit gebeurt in onderling overleg met u.

Kan ik de spullen laten bezorgen?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Ja, wij kunnen tegen een geringe meerprijs de spullen op het door u gewenste adres afleveren en ophalen. De meerprijs is afhankelijk is van afstand en extra werkzaamheden (bijv. inrichten van tent).

Wordt er een borg verlangd ?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Dat is afhankelijk van te huren spullen. Dit gebeurt in onderling overleg.

 Tot hoe laat kan ik bestellen?
U kunt bestellen voor levering de zelfde dag tot uiterlijk 11 uur. Daarna is dit helaas niet meer mogelijk. 

Kan ik ook een week van te voren bestellen?
U kunt bestellen wanneer u dit het beste uitkomt voor grotere partijtjes stellen wij dit zeer op prijs.

Kan ik ook annuleren?
Ja, dat is afhankelijk van de hoeveelheid gehuurde spullen. Bij grote feesten kan dat tot 5 dagen van te voren.

Ik heb borden gehuurd bij u, moet ik deze afwassen?
Nee, alle afwas kunt u aan ons overlaten, hebt u ook een bbq van ons die terug moet dan hoeft u deze ook niet schoon te maken.

Kan ik bij de Chauffeur pinnen?
Dit kan helaas niet. In principe dient u contant te betalen. 

Moet ik mij legitimeren bij afhalen of bezorgen van huurspullen ?                                                                                                                                                                                  U dient zich ter allen tijden te legitimeren met een geldig Nederlands legitimatiebewijs alsmede een kopie daarvan.